← Terug

Marjolein

Marjolein werkte in verschillende toonaangevende salons, tot ze op haar 23e voor zichzelf begon. En dat laatste bevalt haar nog steeds prima: “Ik hou van het geregel dat de verhuur van de stoelen met zich meebrengt en vind het leuk om me met het interieur en het karakter van de zaak bezig te houden en er echt iets eigens aan te geven.”

Met de collega’s van ‘De Kapperszaak van...’ gaat Marjolein ieder jaar naar Londen. Daarnaast volgt ze regelmatig cursussen en seminars. “Op die manier blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en trends en blijft mijn vak boeiend.”

Naast haar werk als kapper heeft Marjolein ook trainingen gegeven en op beurzen en shows gewerkt. Maar uiteindelijk staat ze het liefst achter de kappersstoel. “Ik ben blij met het merk Philip Martin's, de filosofie van het merk past me als een jas. Het is beter voor ieders gezondheid en het spaart het milieu. De resultaten zijn mooier dan ooit.” Marjolein houdt veel van reizen en sport graag in de buitenlucht. Daarnaast omringt ze zich het liefst met mensen: “Lekker lang tafelen met gezin en vrienden, daar geniet ik van.”

Marjolein knipt iedere maandag en donderdag van 9:00 uur tot 19:00 uur.