← Terug

Maaike

Hai! Ik zal mij even voorstellen, Ik ben Maaike!

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier in verschillende toonaangevende salons gewerkt. Ik was na veel ervaring opgedaan te hebben toe aan een nieuwe uitdaging en heb deze gevonden in het concept van De Kapperzaak van...
Zelfstandig en toch in een leuk team van inspirerende collega's werken. Nu ben ik alweer ruim 9 jaar werkzaam in het gezellige team van de Kapperszaak van...
Ik ben heel erg tevreden over het natuurzuivere merk Philip Martin's en het mooie hippe natuurlijke merk Evo. Na een aantal jaren met de traditionele chemische producten gewerkt te hebben ben ik heel erg blij nu te zijn overgestapt op de milieuvriendelijke producten die beter zijn voor mijn gezondheid en die van mijn klanten. Bovendien vind ik de kleuren geweldig! Het haar glanst en voelt super zacht en verzorgd aan.
Voor mij  is 'aandacht' het kernbegrip in mijn werk als kapster. Het is voor mij belangrijk om voor iedereen een kapsel te maken dat bij de persoonlijkheid past.
Ik ben nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe trends en technieken: Graag volg ik ook cursussen en trainingen in binnen- en buitenland om up-to-date te blijven.
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin met mijn man en mijn 2 geweldige zonen. Als ik mezelf zou moeten omschrijven in een aantal woorden zijn dat: Spontaan, energiek, vrolijk, af en toe een beetje gek, maar toch heel professioneel en met veel passie voor mijn vak. Dat is Maaike.

Een leuk gesprek, een goed advies en mooi haar is waar ik voor sta. Kom snel een keer langs en neem plaats in mijn stoel.


De Kapperszaak van Maaike: Dinsdag, Woensdag en Vrijdag van 9 tot 7.