← Terug

Maaike

Maaike heeft de afgelopen jaren met veel plezier in verschillende toonaangevende salons gewerkt. Ze was echter toe aan een nieuwe uitdaging en heeft die gevonden in het concept van De Kapperzaak van...

Zelfstandig en toch in een leuk team van inspirerende collega's werken.

Ze is razend enthousiast over het natuurzuivere merk Philip Martin's. Na een aantal jaren met de traditionele chemische producten gewerkt te hebben is ze blij nu te zijn overgestapt op de milieuvriendelijke producten die beter zijn voor haar gezondheid en die van haar klanten. Bovendien vind ze de kleuren geweldig: "Het haar voelt zacht en weldadig aan."

Voor Maaike is 'aandacht' het kernbegrip in haar werk als kapper. "Het is voor mij belangrijk om voor iedereen een kapsel te maken dat bij de persoonlijkheid past."

Ze is nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe trends en technieken: "Graag volg ik regelmatig cursussen en trainingen in binnen- en buitenland om up-to-date te blijven."

In mijn vrije tijd kook ik graag. Ik hou van gezelligheid en heb graag mensen om mij heen. Ben gek op mijn vrienden en familie. Verder sport ik graag en is reizen iets wat ik met veel plezier doe.
Maaike: "Een leuk gesprek, een goed advies en mooi haar is waar ik voor sta. Kom snel een keer langs en neem plaats in mijn stoel."

De Kapperszaak van Maaike: Dinsdag, Woensdag en Vrijdag van 9 tot 7.